Logo Titelbalk vacaturesdenhelder.nl, direct naar vacatures op websites van bedrijven.

Vacaturesdenhelder.nl: directe vacatures, direct naar vacatures op websites van bedrijven in Den Helder. Vacature aanmelden. Vacatures, banen, jobs, werk op websites van ondernemingen in Den Helder.

vacaturesdenhelder.nl :: Vacature aanmelden » Gegevens invullen

 
Start  Aanmelden  
Met onderstaand formulier kunt u uw vacature(s) eenvoudig aanmelden voor vermelding op Vacaturesdenhelder.nl. Het bedrag op de factuur bepaald u ZELF!

Door middel van vacaturetweets op locatiegerichte Twitter-accounts van Jobkanon (www.jobkanon.nl) en de Nationaletwittergids (www.nationaletwittergids.nl) wordt uw vacature in Den Helder en de regio Kop van Noord-Holland meermalen dagelijks onder de aandacht gebracht.

Gebruik onderstaand formulier om uw vacature(s) snel aan te melden als deeplink naar de vacaturepagina van uw eigen website of als tekstadvertentie. Is uw vacature geplaatst dan ontvangt u hiervan een bevestiging op het aangegeven e-mail adres plus factuur.

Invullen formulier
Op Vacaturesdenhelder.nl kunt u uw vacature adverteren met een directe link naar (de vacaturepagina) op uw website of aanmelden als tekstadvertentie (Voorbeeld tekstadvertentie) Invullen van het formulier is eenvoudig. Geen account, geen verplichtingen, geen doorverkoop van uw gegevens of andere adders.

Plaatsingstermijn
Vaste periode van één maand, vanaf de dag nadat de vacature is geplaatst.

Tarief - de hoogte van de plaatsingskosten is aan u!
De kosten, de waarde van een vacatureplaatsing bepaalt u zelf in het veld 'Gewenst factuurbedrag'. Bedrag naar keuze exclusief 21% btw. Bedrag geldt voor één advertentie, één functietitel per advertentie.
Uitgangprincipe: Eerlijke handel op een vertrouwensbasis. U doet uw best, wij ook!

(U kunt u de vacaturetekst of doorlink naar uw vacaturepagina ook altijd via e-mail of als bijlage (.txt / .doc / .pdf) naar info@vacaturesdenhelder.nl verzenden.)

* Draagt u a.u.b. zorg voor een correct factuuradres'.
** Vergeet u niet 'AKKOORD' te typen in het tekstveld?!

     
  Naam Bedrijf *  
     
  Contactpersoon *  
     
  Adres  
     
  Factuuradres (indien van toepassing)  
     
  Postcode/Plaats *  
     
  E-mail adres *  
     

  Link- of tekstadvertentie *

   Linkadvertentie één maand plaatsing

   Tekstadvertentie één maand plaatsing

     
  Bedrag op factuur  
     
  URL, op welke pagina staat uw vacature?  
     
  Advertentietekst:    
     
  Vraag of opmerking  
     
  Voor akkoord typ in dit veld 'AKKOORD' *